您当前所在的位置: 首页  教学  雅思教学
9月9日材料
  发布时间: 2020-09-08 阅读次数: 10  


Our hard-wired stress response is designed to give us the quick burst of heightened alertness and energy needed to perform our best. But stress isn’t all good. When activated too long or too often, stress can damage virtually every part of our body. Sharon Horesh Bergquist gives us a look at what goes on inside our body when we are chronically stressed.

我们硬连接的压力反应是为了给我们提供快速爆发的高度警觉性和能量,以表现我们的最佳状态。但压力并不全是好事。当激活的时间太长或太频繁时,压力几乎会损害我们身体的每一个部分。Sharon Horesh Bergquist为我们介绍了当我们长期处于紧张状态时,身体内部会发生什么。

 
 
各院系链接 
 
AIT专业链接 
 
联系我们 
  无锡职院官网
国际学院网站
机械技术学院
物联网技术学院
  机电一体化技术
应用电子技术
模具设计与制造
广告设计与制作
  地址:江苏省无锡市高浪西路1600号
邮编:214121
电话:0510-81838822、85916000
招生咨询:0510-85916111、81838877、
81838878、81838888
Copyright 2018 WXIT,All Rights Reserved 苏IPC备案号:09025827