您当前所在的位置: 首页  教学  雅思教学
9月18日材料
  发布时间: 2020-09-17 阅读次数: 10  

The year is 432 BCE. As dawn breaks over Athens, Pheidias is already late for work. He is the chief builder for the Parthenon  Athens’ newest and largest temple and when he arrives on site, city officials accuse him of embezzling gold from the temple’s sacred central statue. He has until sundown to prove his innocence or face the courts. 

这一年是公元前432年。当雅典的黎明破晓时,菲迪亚斯已经迟到了,他是帕台农神庙,雅典最新也是最大的神庙的总设计师。他是雅典帕台农神庙最新和最大的神庙的总设计师。当他到达现场时,市府官员指控他盗用神庙中央神圣雕像的黄金。他必须在日落前证明自己的清白,否则就要面对法庭。

 
 
各院系链接 
 
AIT专业链接 
 
联系我们 
  无锡职院官网
国际学院网站
机械技术学院
物联网技术学院
  机电一体化技术
应用电子技术
模具设计与制造
广告设计与制作
  地址:江苏省无锡市高浪西路1600号
邮编:214121
电话:0510-81838822、85916000
招生咨询:0510-85916111、81838877、
81838878、81838888
Copyright 2018 WXIT,All Rights Reserved 苏IPC备案号:09025827