您当前所在的位置: 首页  教学  雅思教学
9月14日材料
  发布时间: 2020-09-13 阅读次数: 10  

In a 1990’s study, participants recalled getting lost in a shopping mall as children. Some shared these memories in vivid detail, but there was one problem: none of these people had actually gotten lost in a mall. They produced these false memories after psychologists told them they’d gotten lost and parents confirmed it. So what’s going on? 

在20世纪90年代的一项研究中,参与者回忆起小时候在商场里迷路的经历。一些人生动详细地分享了这些记忆,但有一个问题:这些人都没有真正在商场里迷路过。他们是在心理学家告诉他们迷路了,父母也证实了这一点后,才产生了这些虚假的记忆。那么这是怎么回事呢?

 
 
各院系链接 
 
AIT专业链接 
 
联系我们 
  无锡职院官网
国际学院网站
机械技术学院
物联网技术学院
  机电一体化技术
应用电子技术
模具设计与制造
广告设计与制作
  地址:江苏省无锡市高浪西路1600号
邮编:214121
电话:0510-81838822、85916000
招生咨询:0510-85916111、81838877、
81838878、81838888
Copyright 2018 WXIT,All Rights Reserved 苏IPC备案号:09025827