您当前所在的位置: 首页  教学  雅思教学
5月20日材料
  发布时间: 2020-05-19 阅读次数: 10  


In the 1600s, the Dutch East India Company employed hundreds of ships to trade goods around the globe. In order to fund their voyages, the company turned to private citizens to invest money to support trips in exchange for a share of the profits. In doing so, they unknowingly invented the world’s first stock market. So how do companies and investors use the market today?

1600年代,荷兰东印度公司雇用了数百艘船在全球范围内进行货物贸易。 为了资助他们的航程,该公司求助于私人公民投资以支持旅行,以换取一部分利润。 这样做,他们在不知不觉中发明了世界上第一个股票市场。 那么,公司和投资者如何利用当今市场呢?

 
 
各院系链接 
 
AIT专业链接 
 
联系我们 
  无锡职院官网
国际学院网站
机械技术学院
物联网技术学院
  机电一体化技术
应用电子技术
模具设计与制造
广告设计与制作
  地址:江苏省无锡市高浪西路1600号
邮编:214121
电话:0510-81838822、85916000
招生咨询:0510-85916111、81838877、
81838878、81838888
Copyright 2018 WXIT,All Rights Reserved 苏IPC备案号:09025827